Skip to content

Beyond the Studio

March 2, 2015

paulnewbury

The first picture shows the studio in a grain bin room before the studio was installed. And beyond that grain bin was another room which we cut into. Since this bin was in the SW corner of the building we installed a window behind one of the louvers in the Mill facade. The window was the one closest to the bunkhouse at the third floor level. David is shown cutting out the reinforcing rods that held the bins together. Then we started installing a second floor in the grain bin. This is one of our unfinished projects.

2015 03 02 blog 2012 04 1443 Grain Bin2015 03 02 blog IMG_09292015 03 02 blog IMG_3352

One Comment

Post a comment
  1. March 2, 2015

    Man, I wish we’d finished that room.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: